Produkter för kvalitet av produkt (3)

Ärtprotein 80%

Ärtprotein 80%

Ärtprotein utvinns genom torknings- och vätskeprocesser från gyllene eller gula ärtor. Under torkningsfasen avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare framställs ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras och samlas proteiner genom centrifugering. Den slutliga ärtproteinprodukten är ett beige pulver med en ren smak.
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.
Lysin

Lysin

Lysine (även känd som L-lysin) är en av de aminosyror som aktiverar enzymatiska reaktioner, proteinsyntes och benutveckling. Den spelar också en viktig roll i kolhydratmetabolismen och kalciumabsorptionen. I industriell skala erhålls den från kaprolaktam. Lysine förekommer vanligtvis i form av ett vitt pulver. Hållbarheten för L-Lysine 25 kg är 2 år. Produkten bör förvaras i en torr och sval miljö. Foodcom tillhandahåller sina Affärspartners med Lysine i förpackningar om 25 kg.